Szemüveg

Távolra nem látok élesen

Szükségem lenne egy távollátó szemüvegre, mert már nagyon zavar, hogy mindent életlenül látok, ami nem közvetlenül előttem van. Legyen az pluszos, mínuszos, cilinderes vagy anélküli, erre az egyfókuszú lencsék adnak megoldást.

Itt várunk!

Közelre már nem látok jól

Olvasásnál már összefolynak a betűk. Egy ideig még élesen láttam az olvasnivalót ha távolabb tartottam, de már az is kevés, szemüveget szeretnék.

  • Ha csak közelre szeretnél jól látni, akkor az olvasószemüveg ajánljuk. 
  • Közelre és néhány méteren belül szeretnél élesen látni egy szemüveggel, akkor a beltéri szemüveget ajánljuk.
  • Ha közelre és távolra is szeretnél élesen látni, akkor a multifokális szemüveg lesz a Te választottad

Közelre és távolra sem látok már élesen

Korábban is szemüveges voltam, de csak távolra láttam életlenül. Most már az olvasáshoz is szemüvegre van szükségem. Távolra és közelre is egy szemüveggel szeretnék élesen látni.

Multifokális, vagyis progresszív szemüveget szeretnék.

Magas dioptriájú szemüveget viselek

Erős a szemüvegem dioptriája, vastag a lencséje és nehezen készítenek nekem kényelmes szemüveget. Vékony, esztétikus szemüveget szeretnék kihasználva a legújabb technológiákat és precizitást a lencsegyártás terén!

Sokat vezetek

Időm jelentős részét a volán mögött töltöm és zavar, hogy életlenül látok az utakon, főként este. Olyan autóvezetéshez kifejlesztett szemüveget szeretnék ami segít kontrasztosabban látni és amiben tompítja a szembe jövő járművek vakító fényét!

Monitor előtt dolgozom

Digitális kijelzőket használok munkám során és úgy érzem, hogy bántja és fárasztja a szememet.

Nem látom élesen a monitort

Munkám során számítógéppel dolgozom, de a képernyőt már nem látom jól. Szeretném élesen látni a monitort, a munkaasztalt és még a náhány méteren belül is.

Jól látok, de szemüveget szeretnék viselni

Nincs szükségem korrekcióra, egyszerűen csak szeretnék szemüveget viselni. Monitorszűrő rétegbevonattal, vagy anélkül, színezett vagy áttetsző lencsével, dioptria nélküli szemüveget szeretnék!

Multifokális szemüveg

Ha olvasás vagy közelre nézés során már szemüvegre van szükséged, a multifokális vagy más néven progresszív lencsék egy szemüvegben biztosítanak számodra éles látást közelre és távolra egyaránt.

Szemüveg vezetéshez

A vezetéshez kifejlesztett szemüvegek olyan extra kontrasztnövelő és tükröződéscsökkentő réteggel bevont szemüveglencsét tartalmaznak, amik éjszaka, sötétben és félhomályban vezetés során kényelmesebb és élesebb látást biztosítanak számodra.

6 érv a monitorszűrő szemüveglencsék mellett

A monitorszűrő szemüveglencse olyan speciális rétegzéssel ellátott szemüveglencse, ami szűri és csökkenti a digitális kijelzők magas intenzitású kék-ibolya fényét.

Dioptria nélküli szemüveg

A dioptria nélküli szemüvegek olyan szemüveglencsét tartalmaznak, aminek optikai korrekciós hatása nincsen.

AHOL MEGTALÁLSZ MINKET:

1071 Budapest, Damjanich u. 39.

KAPCSOLAT

Telefonszám:+36 (30) 858-8502
Email: onomebudapest@gmail.com

NYITVATARTÁS

H-Cs: 9.00-17.00
P: 9.00-16.30
Szo-V: ZÁRVA